Adresa

Braće Ribnikar 63/3

21000 Novi Sad

Nutrileaders       © 2014

INVESTIRAMO U KVALITET

NAŠI PROIZVODI

NUTRILEADERS D.O.O. je mlada kompanija sa sedištem u Novom Sadu. Bavimo se uvozom i distribucijom specijalizovanih folijarnih đubriva nove generacije koja su proizvedena i pakovana u Španiji. Đubriva su bazirana na mikro i makro elementima koja će usevima obezbediti sve neophodne hranljive elemente kroz faze kada su im oni najpotrebniji. Filozofija naše kompanije je postavljanje viših standarda, ulaganje u kvalitet, pronalaženje boljih rešenja i upotreba novih i modernih tehnologija kako bi se omogućila podrška svim usevima, a da se pri tom vodi računa o očuvanju prirode i životne sredine.

Osnivač kompanije Nutrileaders D.O.O. je Gospodin Georgios Poultsidis iz Naoussa, Grčka. Ime kompanije je Emphyton i u Naoussa-i poseduje svoje rasadnike od 1965. godine. Kompanija je lider je u proizvodnji sadnica u Grčkoj kao i veliki izvoznik na područje Balkana, Italije, Španije, Francuske i Holandije. Pored toga Emphyton je jedan od 7 licenciranih kompanija u Evropi koji se bavi proizvodnjom, trgovinom i marketingom jabuke KIKU. KIKU se uzgaja u Grčkoj i 100% proizvodnje se proda pod KIKU brendom. Za detaljnije informacije posetiti www.emphyton.gr, www.poultsidis.gr i www.kiku.gr. Prethodne decenije svoje delovanje Fitoorganiki North Greece kao deo Emphyton-a proširuje na uvoz i distribuciju specijalizovanih folijarnih đubriva koja se proizvode i pakuju u Španiji.

Preparati kompanije Nutrileaders D.O.O., njihove formulacije, odabir elemenata i sastojaka rezultat su velikih napora i godina iskustva Emphyton-a i njegovih menadžera, velikog znanja i veština španske kompanije AMC, iskustva prikupljenog iz desetina zemalja i više od stotinu tehnologa koji su radili na stvaranju ovih proizvoda kao i zahteva useva iz svih delova sveta. Danas Nutrileaders ovo znanje i iskustvo želi da podeli i sa proizvođačima u Srbiji.

NAŠ TIM

Velika je zasluga Nutrileders đubriva, ali nama nisu prvenstveno imperativ visoki prinosi, nama je prvenstveno kvalitet i stabilni prinosi svake godine. Tako da, samo sa upotrebom ovakvih đubriva možete dobiti standardne prinose od 40-60t svake godine. Đubrivima koji imaju pojedinačne mikroelemente koji utiču na formiranje generativnih organa mi možemo da utičemo na bolje formiranje iduće godine cvetnih pupoljaka.

STEVICA IGNJATOV, Bačka Palanka / MART 2013

Generalni Menadžer

info@nutrileaders.com

Dipl. Ing. Poljoprivrede

rajko.lazic@nutrileaders.com

Dipl. Ing. Poljoprivrede

dejan.brankov@nutrileaders.com

Organizator marketing aktivnosti

milica.rasevic@nutrileaders.com

Organizator finansijskih aktivnosti

info@nutrileaders.com

DRUGI O NAMA

Kompletan program po njihovoj preporuci koristim od proleća do jeseni, a što se tiče saradnje sa njima i izlaska na teren, oni su tu uvek, kada postoji neki problem, pozovem, oni dođu tu, uđemo u voćnjak, obiđemo, pogledamo, nađemo rešenje, ako ne nađemo u tom momentu, oni se raspitaju gde, šta, kako, uglavnom sve se može rešiti.

IVAN TOMIĆ, Slankamen / MART 2014

Definitivno, po meni oni su prvi koji su se pojavili na tržištu, sa takvim načinom rada, što je meni vrlo bitno. Ne razmišljam o vremenu primene, o preparatu koji primenjujem, ništa. Jednostavno oni dođu, kažu, pogledaju voćnjak, stalno su prisutni u voćnjacima godinama, i već su  navikli na nas i naše voćnjake, tako da imamo odlične rezultate i prezadovoljan sam. Prošle godine smo radili analizu lista. Analiza lista je pokazala da imamo sve u optimumu i sa njihovim preparatima smo kontrolisali mogućnost u zemljištu i folijarno da bude sve u optimumu.

STEVICA IGNJATOV, Bačka Palanka /APRIL 2014

Sa Nutrileaders-om sarađujem već treću sezonu, vrlo sam zadovoljan. Primenjivali smo na svim površinama, najviše u luku smo radili i dobro se pokazalo. U crnom luku sam koristio Nutriamino Plus i Nutri Fos-K, primenom njih sam primetio da ima manje bolesti alternarije, plemenjače, botritisa i da se bolje čuva u skladištu tokom zime.

MARKO POPIĆ, Gospođinci / APRIL 2014

Dipl. Ing.  Poljoprivrede

milana.janicijevic@nutrileaders.com

Dipl. Ing. Poljoprivrede

jelena.samardzija@nutrileaders.com

Inženjer Poljoprivrede

ilija.mitosevic@nutrileaders.com